slide1

Ons werk bevindt zich veelal op hoogte en we werken met zware bouwmaterialen en machines. Het spreekt voor zich dat we veiligheidsvoorschriften moeten naleven en onze regels en afspraken kennen en toepassen. Daarom zijn we blij en trots dat we ook dit jaar ons VCA-certificaat (VGM Checklist Aannemers) hebben behaald. VGM staat weer voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 

BOUWBEDRIJF KOENEN, met een bezetting van 35 allrounders, is een bouwbedrijf welke is opgericht in 1910.Image10011

Inmiddels is de direktie in handen van de 3e generatie.

Door de jaren heen heeft ons bedrijf een naam opgebouwd van kwaliteit en vertrouwen, welke nog steeds hoog in ons vaandel staan. Dit getuige de vele vaste opdrachtgevers.

Onze orderportefeuille bestaat uit: onderhoud, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze pluspunten zijn: wij denken met U mee, een goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijkheid, een goede planning met een goede werkvoorbereiding.

100-jarig jubileum groots gevierd!!

Op vrijdag 18 december was het dan zo ver. Het officiele feest ging in de ochtend vroeg al van start. Samen met het personeel van Koenen werd er een uitgebreid ontbijt genuttigd, en daarmee was de feestelijke dag geopend. Nadat voorzitter van de personeelsvereniging Kevin Siebers zijn zegje had gedaan, werd er namens de personeelsvereniging een schitterend kustwerk aangeboden. Peter en Jeanny Koenen waren erg onder de indruk van dit kunstwerk, waarin kunstenaar Juul Balthussen de 3 generaties van Bouwbedrijf Koenen in 'bouwgereedschap termen' heeft uitgebeeld.

Bij het Pelgrimshuis in Smakt werd vervolgens een doorlopende receptie gehouden. Met meer dan 600 bezoekende kunnen wij als bedrijf in 1 woord zeggen.......Geweldig!!

De ingang van het Pelgrimshuis was ingericht met presentatiebanners waar Bouwbedrijf Koenen zijn werkzaamheden heeft uitgevoerd, en waar de onderhanden werken gestitueerd zijn op landkaarten. Middels verlichte puntjes konden de bezoekers zien waar de Koenen groene busjes overal naar toe reden. Middels een bedrijvenfilm op twee screens werd het bedrijf nog eens op een ander perspectief gepresenteerd, waarbij krantenknipsels uit het verleden, en opdrachten uit het heden voorbij kwamen.

Diverse woorden en zang + muziek werden deze avond als blijk van waardering ten tonele gesteld. Ook hier kunnen we 1 woord gebruiken........Fantastisch!!

Namens Peter en Jeanny Koenen willen wij dan iedereen ook hartelijk danken om deze onvergetelijke dag groots mee te vieren!!

Image10011 Image30033

Image20022

 

Ga naar boven