slide1

Het blijkt dat je het leuk vindt om te horen waar we mee bezig zijn. Onder het kopje "Koenen bouwt" vertellen we zo nu en dan met welke projecten we aan de gang zijn. Over sommige projecten zullen we in de toekomst verder uitweiden. 

De storm van enkele weken geleden heeft in deze regio gelukkig niet al te veel ernstige schade veroorzaakt.
Ook hebben we nog weinig last gehad van vorstverlet.
En daardoor kunnen we goed vooruit met alle lopende bouwwerken.

Waar zijn we nu aan het werk?
In Beneden-Leeuwen zijn we de staalconstructie aan het plaatsen voor de nieuwe LIDL, deze winkel zijn we aan het uitbreiden.
In Overloon zijn we op bungalowpark De Vers gestart met de renovatie van 20 bungalows. De eerste vakantiewoningen zijn al voorzien van nieuwe badkamers en toiletten. 
In Rijkevoort schieten de muren van de levensloopbestendige woning de grond uit. Het ontwerp is “jaren dertig-stijl” met een moderne jasje.
In Afferden ligt de verbouwing van de woonboerderij goed op schema.
In Smakt is inmiddels het dak ook waterdicht.
De starterswoningen in Beugen, Holthees en Vortum zijn gestart maar door lange levertijden van vloeren krijgt de beton van de fundering extra tijd om goed uit te harden.
In Tegelen hebben we de eerste loods van de Monier-fabriek voorzien van 2600 m2 nieuw dak. De tweede loods zal begin februari opgeleverd worden.
In Brabant en Limburg verzorgen we voor Lidl een 40 tal kleine verbouwingen en daarnaast worden alle bestaande kolommen in de winkels door ons voorzien van een nieuw en modern jasje. Denk dan gerust aan honderden en honderden kolommen.
In Arcen hebben we op vakantiepart Resort Arcen de opdracht gekregen voor de renovatie van 30 vakantiewoningen. Daar zitten hele grote woningen bij met wel 4 complete badkamers en Wc’s. Kortom hier komen heel veel m2 tegels en veel sanitair. We zijn net met de eerste woning gestart.

Wat staat er in de startblokken?
In Vierlingsbeek gaan we in “plan Soetendaal” starten met een vrijstaande levensloopbestendige woning.
In Overloon, op het terrein waar vroeger zaal De Riet/Beukema/De Hofdame stond, gaan we na de carnaval van start met een prachtig riant herenhuis.
In Echt starten we met een nieuwe bakkerij in de bestaande Lidl Winkel.
En ook in Holthees zijn de plannen voor starterswoningen nummers 11 en 12 in een vergevorderd stadium.

En verder?
We zijn nog druk aan het calculeren met verbouwingen en nieuwbouwprojecten.
Want om alle medewerkers aan het werk te houden hebben we dit jaar nog wel het een en ander nodig. Wat dat betreft zijn de vooruitzichten ook goed.

 

Ga naar boven