slide1

Bouwbedrijf FA. Koenen & ZN. ontvangt Graydon award 2014 voor financieel gezond bedrijf.

Bouwbedrijf Koenen heeft op 23 april 2014 de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Bouwbedrijf Koenen tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche.

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

2011-07-19 Graydon award1Reactie Directeur Peter Koenen van Bouwbedrijf Koenen;

We kunnen aan zakenrelaties laten zien dat:
- We financieel gezond zijn
- Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen.
- Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is

Strenge criteria
Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

De aftrap van deze actie van Graydon vond plaats op de vastgoedbeurs PROVADA 2011, waar slechts de helft van de aanwezige bedrijven bleek te voldoen aan deze criteria.

Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Op de foto neemt directeur Peter Koenen de 'Graydon Award' in ontvangst.

 

Ga naar boven